Crazy Bitch Bingo

Så gårdagen var grymt kul! Bingo på gaybar, så roligt! Nästa lite för kul. Efter 4-5 öl, 3 shots och två drinkar hade alla våra homovänner dragit och det var bara jag och Mera kvar. 2 heterotjejer fulla på en gaybar..hur hände det?! Jag har varit en aning seg på jobbet idag men inte så dålig som jag trodde att jag skulle bli, vilket har varit skönt :)
Hoppas ni får en toppen helg, det kommer i alla fall jag få!
Troy, Eric, Mera, Tiffany och jag.

Mitt i veckan

Så jag har varit lite lat med skrivande ett tag men det är mest för att det inte har hänt så mycket. Helgen som var spenderades till mesta del på jobbet, förutom söndag eftermiddag då det var semi i NFL. Packers vs Bears vilket är två av de älsta lagen i NFL och tillika den största rivaliteten 2 lag emellan i ligan. Det var spännande värre! Packers vann, vilket gjorde Kelsey super super super glad. Ska bli spännande att se Super bowl om 1½ vecka! Go Pack go!
Annars händer det inte så mycket. Är ganska trött, jobbade nästan 60 timmar förra veckan och denna vecka har det blivit långa dagar också. Dock blir det lite break i jobbandet ikväll, ska snart iväg på bingo på en gaybar med en bunt folk från labbet. Ska bli gott med en öl!
2 dagar kvar till Miami!!! Längtar så mycket att jag nästan spricker! För alla som varit där så mottages gärna tips på vad man kan hitta på eller vad man bara måste göra.
Hare gött!

Knas

Jag tror det är något allvarligt fel på mig.
Ända sedan semestern har jag börjat vakna innan väckarklockan ringer.
Jag som vanligtvis älskar att sova så länge jag bara kan är nu klarvaken alldeles för tidigt!
Detta plus att jag igår fick för mig att sticka ut på en löprunda kl 10 på kvällen i regnet.
Börjar lite smått undra om nån bytt ut mig mot en kopia utan att jag märkt det. Hmmm..

Klantig

Denna vecka har jag jobbat med att rena giftet som jag ska använda i mina experiment. Så jag har fått leka med LC-MS och HPLC vilket jag inte har jobbat med förut. Mycket kul! För de som inte vet vad det är för något så är det maskiner som man använder för att separera ämnen som man har i sina prov.
Resultaten kan se ut så här:
Dock har jag varit klantig i veckan. Igår spillde jag metanol över mig. Inte jättemycket men ändå. Och idag har jag bränt mig på höger tumme, pekfinger och långfinger. Det sticker och bränner i fingrarna :( Inte kul!
Resten av veckan blir fortsatt labbande, hade en 12 timmars dag igår och jag antar att det blir någon till sådan dag i veckan, kanske lördag eller söndag. Men jag klagar inte för om 9 dagar drar jag till Miami för en helg. Ska bli nice med lite sol igen och trevligt sällskap!

Falcons vs. Packers

Veckan som varit har mest gått ut på att vänta på att snön skulle försvinna vilket nästan har hänt. Det blev varmare i fredags så töandet tog fart men det är fortfarande kvar snö och framför allt is lite här och där.
Igår var det Drews födelsedag vilket sammanföll med att Atlantas American football lag 'The Falcons' mötte Green bays 'The Packers' i NFL slutspelet som pågår för tillfället. Kelsey är Packers fan så vi allihopa begav oss till henne för att kolla på matchen, äta snacks och fira Drew.
Det var spännande si sådär halva matchen sen drog Packers ifrån och körde över Falcons. Antar att det inte är så kul att vara hängiven Atlanta supporter idag.
Kelsey var glad!
Resten av oss var ganska roade av att kolla på Kelsey medan hon kollade på matchen.

Less på snön!

Okej snön var kul ett tag men nu vill jag att den ska försvinna! I denna stad saltas eller grusas det inte. Och nån skottning är det inte tal om. Detta leder till att hela staden stänger ner. Inget är öppet! vet inte ens om mataffärerna är öppna. Folk bunkrade i alla fall upp med mat i söndags så det skulle klara sig när det blev snöstorm! Det är en spännande stad!
Det enda roliga är att kolla på de som försöker köra bil i denna glashala stad. Bilarna försöker ta sig upp för backen...och kommer ner igen baklänges. Här finns det inget som heter vinterdäck inte!
Så snön var kul sådär en halv sekund men nu vill jag verkligen att det ska töa bort så jag kan ta mig till jobbet igen eller ut och springa en sväng för jag börjar bli en aning rastlös att gå 5 steg på rummet, vända och gå 5 steg till.

Det snöar!!!

Har precis varit ute och lekt i det underbara vädret! Det har fallit 1 dm snö. Det är så vackert ute! Och jag känner mig som ett litet barn som får klä på sig massa kläder för att bege sig ut och busa i snömassorna.
Backsidan av detta väder går dock att läsa på Georgia techs hemsida:

Due to the winter storm warning anticipated to impact much of the metro area, Georgia Tech's Atlanta campus will be closed Monday, January 10, 2011. Classes will be canceled and no employees are to report to work with the exception of those previously designated as "emergency essential" by their departments or otherwise instructed by their supervisors.

Blir med andra ord spännande och se vilka som lyckas ta sig till jobbet imorgon :)

 

Vårat hus i vacker vinterskrud!

 

Jag är en aning glad!

Våran gata med massa insnöade bilar

okej, ganska rejält glad!

SNÖ!

New lab coats

Idag fick vi nya labbrockar, jippi! Nu är vi supercoola! Ja, jag vet att vi är lite konstiga som blir så uppspelta av labbrockar men de är bra häftiga. Jag menar blåa rockar med 'Kubanek lab' broderat på bröstet kan inte annat än äga ;)
We're the coolest lab in town!

Mexico

¡Holaamigos!
maten, värmen, människorna, stranden ja vad var inte underbart med Mexico?! Åker helt klart tillbaka!
Möttes i Playa del Carmen av 2 bekanta ansikten när jag steg ur taxin utanför hostlet jag bott på och efter det blev det bara bättre. Första dagarna spenderades till stor del på stranden, i vattnet och på alla möjliga ställen där man hittar mat. Mexico har ett fantastiskt kök, njam njam! Vi har hängt mycket med ett gäng Britter som bodde på samma hostel som jag de första dagarna. Har spenderat flera timmar tittandes på cricket. Har ju inte förstått en susning av den sporten tidigare och kan väl inte säga att jag kommer ägna all min lediga tid till att titta på det i framtiden, jag menar vem orkar kolla på samma match i 5 dagar?! men jag har en större aktning för det hela nu alla fall :)
En av de verkliga höjdarna var när vi åkte till Chichen-Itza, lämningar från maya och itza folket. Sedan 2007 är det även ett av världens 7 underverk! Vi hade en oroligt bra guide, lärde mig massor, och byggnaderna är otroliga! Det var en 3 h lång resa dit från Playa del Carmen men det var det värt. Åker ni nånsin till Yucantanhalvön är det ett måste.
Vi hade bokat in dykning i 2 dagar men vädret ställde till det så det blev bara en dags dykning och dessutom var det så strömt så jag blev sjösjuk under dyket :P dök med ett gäng som gick advanced kursen och det var verkligen armar och ben överallt, höll på bli galen! Då var våran snorkling vid stranden några dagar innan trevligare. Såg både rocka och bläckfisk :)
På nyår åt Stina och Mattias middag med Mattias föräldrar medan jag hängde på Britterna. Min nyårsmiddag bestod av Swedish meatballs, yeah! Efter lite lekar och lite drickande begav vi oss ut på Playas gator med resten av världen kändes det som, det var packat med folk!
Morgon dagen efter började chockartat när jag insåg att jag försovit mig 1 timme, så det var bara att slänga på mig lite kläder, hitta en taxi och bege mig mot flygplatsen. Hann tack och lov!
Nu sitter jag hemma och inser att jag sååååå gärna velat vara kvar, Atlanta känns inte alls lockande, det enda som är skönt är att jag inte har sand överallt ;)
Mexico, I'll be back!
Strand! Värme! Hav!
Stina & Mattias. Underbart sällskap!
Det obligatoriska sandslottet! Blev en aning Chichen-itza inspirerat med en pyramid i mitten.
Chichen-Itza
Cenotes-undervattenssjukhål. Yucatanhalvön har massor.
NYÅR
Nyårsgänget!
Cal, Scott, Taz, Si, Rachel, Attilla, Mattias, Stina, Andy och jag bakom kameran.

RSS 2.0