Onsdag

Sitter på jobbet och tittar ut på det gråa tråkiga vädret, som vi för övrigt har haft sen i fredags. Jag vill ha tillbaka våren! Det är ju nästan kallt ute!

Sitter och skriver ihop veckans resultat och funderingar inför weekly meeting som jag har imorgon. Måste ta och läsa lite kemi inser jag, det var ju ändå 7-8 år sedan och jag minns ingenting!
Mera tvingade mig till att springa en mil igår! Det ni, det händer inte ofta kan jag säga! Tycker som oftast att det är dötråkigt att springa distans och brukar helt enkelt bestämma mig för att det inte är nå kul och springa hem efter sisådär 5 km.
Försöker deklarera skatten här borta, så krångligt när man inte kan göra det på ett och samma ställe. Federal tax, state tax..blää!

Hockey, hockey, hockey

Så har ännu en helg försvunnit. Den började bra med sol och avbrott i labbandet för lite football spelande utanför skolan men folket från labbet. Sen kilade jag iväg till Philips arena för att kika på lite hockey. Ingen kunde följa med men vad gör väl det när jag fick mysa av att se 3 Modoiter på isen samtidigt. Sedin brödernas Vancouver Canucks var på besök! Kan ju säga att Canucks är liiite bättre än Thrashers.

Lördagen blev det shopping med Kelsey och idag blir det mest ingenting, regnade hela dagen igår så nu är det grönt och fint här i stan!

Trötter

Kan träden sluta ha sex!! Pollen överallt!
Har klarat mig från att bli förkyld, men jag är sååå trött hela tiden! Jäkla pollen!

Fried green tomatoes at Mary Mac's tea room

Gårdagen var en heldag ute. 25 grader varmt och sol=heldag i parken. Bäst av allt var att jag ätligen fick sparka lite boll! Har inte sett en fotboll på nästan 5 månader så jag var överlycklig!! Vi gjorde ett avbrott för äkta southern food till lunch, stekta gröna tomater, mac n cheese, och pork and gravy! Gott men flott! Och för mycket mat. Rullade mer eller mindre därifrån :S
Piedmont park
Kvällen avslutades på vårat kära Fishbowl ställe, The Nook. 3je helgen i rad som vi har njutit av dessa :)
Very potent!

St. Patty's!

NHL och Guinness! That's all I have to say!

Upptagen

Ja jag vet jag har varit dålig på att uppdatera..Men till mitt försvar så har jag knappt varit hemma senaste 10 dagarna. Har umgåtts med alla härliga människor här borta :) Det har varit bingo, barhäng, trivia, kastande av football, njutit av vädret i parken mm. I lördags hade vi birthday bbq, så gott!

Tack alla snälla för gratulationerna på min födelsedag! Hade tidigare i veckan fått ett packet med posten från söta Susanna med svenskt godis!!! DJUNGEL VRÅL!! Fick Cheesecake och cupcakes på jobbet och kvällen blev ganska lugn med nån drink eller två. Tog äntligen tag i att gå och klippa mig. Det blev min present till mig själv :)
Resultatet av min Pilot av experimentet fick det resultat som jag hoppats på så idag började jag med det riktiga experimentet :) Längtar till torsdag då jag har resultatet!
Är nog ganska upptagen resten av veckan också. En av mina kompisar flyttar till Nya zeeland för en Phd så det är hennes sista vecka här. Kul för henne, tråkigt för oss andra. Så denna vecka blir i stort sett att umgås så mycket som möjligt med henne. Onsdag är det bingo, torsdag blir det barhoppning på St. Patricks day, fredag blir det dans, lördag ska vi hänga i praken hela dagen och sen åker hon till Florida på söndag för fältarbete i 2 veckor och sedan försvinner hon :(
Har äntligen fått en ny säng! Sover som en gud!

3 rätters

Idag har jag avslutat mitt experiment! Så nu ska allt bara analyseras och köras lite statistik på för att se hur det gick. I'm SO excited!!!
Efter jobbet stack jag och Mera ut på en liten springtur och sedan på 3 rätters middag på ett väldigt flott ställen! Det är resturant week i en del av Atlanta så man fick allt för 25 dollars, vilket är lite under 200 spänn. Fast med dricka och dricks blev det mer runt 300, men det var det värt. Det var så gott! Känner mig dock som en flodhäst för tillfället! Tog av mig jeansen och slängde mig på sängen så fort jag kom hem. Tur att vi sprang en sväng annars skulle jag haft världens ångest!

Pilot

Efter månader av giftrening startade jag äntligen mitt första experiment idag! Weiiii!
Okej det var bara en pilotstudie för att se om en ny metod fungerar men ändå. Det är kul att var igång!
I förrgår var det tornadovaring här i Georgia. Lyckligtvis klarade vi oss undan, det blev bara hellregn, blixt och dunder plus lite blinkande lysen. Puh!
Vi hade planerat att ta en road trip till New Orleans till helgen för Mardi Gras men som det verkar nu så kommer vi inte iväg, har ingenstans att sova. Allt är fullbokat...Hade varit så kul med Karneval och New Orleans. Hade ju blivit 2 flugor i en smäll.
Onsdagar är nu mera också "springa med labbet" dagen. Har i och för sig bara skett 2 gånger och vi är bara tre som springer men vi försöker värva flera :) Just nu är det jag och två föredetta terränglöpare. Känner mig som en snigel!
Träden börjar så smått blomma runt om i stan och i samma veva så har Baseball säsongen dragit igång. Vet inte om jag ska orka förstå mig på den sporten eller inte. Måste säga att jag missar "normal" sport. Vad är det för fel på hederlig fotboll!? Går ju i och för sig att se saker över nätet problemet är bara att matcherna spelas mitt på dagen och då måste man ju jobba...hmmm....

RSS 2.0